U gebruikt een verouderde browser, voor de beste gebruikerservaring raden wij u een nieuwere browser te gebruiken

Nieuws van en over Broodjestijd.nl


I.V.M. GEWIJZIGDE ACTIVITEITEN EN CORONA STOPT HET BESTELLEN EN BEZORGEN PER 16 APRIL 2022. HEEL HARTELIJK DANK VOOR UW KLANDIZIE DOOR DE JAREN HEEN.

 

Bestellen en leveren

Uw lunchbestelling kunt u tot 09:30 uur invoeren op de website voor levering diezelfde dag. Na die tijd verspringt uw datum na de dag erna wat ook niet meer via de website gewijzigd kan worden. Als u belt met de keuken kunt u met hen overleggen over de mogelijkheden.

Bij de door u ingevoerde levertijd kan een afwijking vanuit de keuken worden meegerekend van een half uur. Dat houdt in dat zij een in een tijdsbestek van een half uur voor tot een half uur na de door u ingevoerde levertijd kunnen leveren. Houdt u hier aub rekening mee bij het invoeren van uw bestelling

De middagbestelling wordt op zijn laatst 15:30 uur geleverd. Afhankelijk van drukte in de keuken kan een dergelijke bestelling ook vroeger geleverd worden.

 

Wetenswaardigheden

VEGAN? Onder de specialiteiten van onze speltbol vindt u nu ook veganistische beleg;

Er staat een korte uitleg van de broodjes en herkomst geplaatst op het tabblad 'over ons';

Naast de enkelvoudige belegsoorten is er ook een keur aan samengestelde belegsoorten direct te bestellen;

Het aantal broodjes dat in eigen keuken wordt verwerkt (rijzen en bakken) is uitgebreid;

De broden en broodjes die staan vermeld op de website worden vers gebakken per bestelling. Zo krijgt u gegarandeerd een vers en knapperig product geserveerd. Het betekent wel dat wij niet binnen een half uur kunnen bakken en leveren;

Alle vleeswaren komen van een kleinschalig ambachtelijke slagersfamilie uit Nederland. Zo wordt de rosbief, beenham, grillworsten, fricandeau, runderrookvlees, rollades, gegrilde kip gepekeld en/of gebraden in eigen ketels en rookovens, Iberico Gran Reserva rauwe ham wordt in Spanje op ambachtelijke traditionele wijze gemaakt door een klein familiebedrijf;

Alle kazen zijn afkomstig van een Nederlandse onderneming die de ambachtelijke kazen in eigen rijpkamers op smaak laat komen en de roombrie laten zij speciaal uit Frankrijk komen;

Alle salades maken we zelf;

Het glutenvrij broodje is een broodje dat vers wordt gebakken op bestelling. Zo weet u dat het niet in aanraking is gekomen met gluten en kunt u met een gerust hart uw broodje zelf uit de verpakking halen en beleggen.

Goed om te weten

Houdt u er rekening mee met bestellen dat uw broodjes uit eigen bakkerij nog moeten rijzen alvorens zij de oven in kunnen? In de keuken ligt niets voorverpakt klaar. Zo worden alle broodjes pas vers gebakken als uw bestelling in de keuken is ontvangen. Zodra u uw orderbevestiging heeft ontvangen, is deze op dezelfde tijd in de keuken ontvangen. Hierdoor garandeer ik versheid en kwaliteit en u weet dat uw bestelling pas gemaakt wordt als uw bestelling is geplaatst. Heeft u uw orderbevestiging niet ontvangen? Controleert u eerst uw spambox en belt u daarna direct naar de keuken, 010 281 97 17. Het kan zijn dat uw order niet goed is doorgezet en uw bestelling niet is geplaatst.

Broodjestijd levert van maandagen t/m vrijdagen uw bestelling tussen 08:00 en 13:30 uur. 

Dan wijzigt het assortiment op regelmatige basis. Seizoensbeleg, nieuwe producten, wijzigingen op de markt, hebben allen invloed op mijn assortiment. Bij een lange periode tussen uw bestellen en ons leveren kan ik niet garanderen dat het door u bestelde broodje nog in het assortiment is. Wilt u zeker zijn van uw keus, adviseer ik dan ook kort op de leverdatum uw bestelling in te voeren.

Ook in Schiedam en Vlaardingen leveren wij uw  lunch, onder dezelfde voorwaarden. 

Met culinaire groet,

Monique Peek 

Ontwikkeling website Broodjestijd in samenwerking met: