U gebruikt een verouderde browser, voor de beste gebruikerservaring raden wij u een nieuwere browser te gebruiken

Elke dag verse broodjes voor de zakelijke klant


Wat doet Broodjestijd.nl

De lunch is hét moment waarop u en uw collega’s gezellig samen zitten en nieuwe kracht opdoen. Met ons haalt u alles eruit wat erin zit. Wij bieden namelijk zelf gebakken broodjes met een brede keuze aan beleg, variërend van lokale seizoensproducten tot eerlijke vleeswaren. Ook vindt u bij ons vers fruit en net geperste sappen en smoothies. U kunt daarbij zelf uw broodjes uitzoeken en laten beleggen of kiezen uit de samengestelde lunches. Zo weet u zeker dat u en uw collega’s het beste uit hun lunch halen en weer vol energie verder kunnen!

In de keuken staat kwaliteit voorop. Iedereen moet vooral LEKKER eten. Dat betekent bijvoorbeeld dat er in de keuken geen voorraden belegde broodjes klaar liggen in afwachting van een bestelling. Op de dag dat uw bestelling moet worden geleverd gaat in de ochtend pas het proces van maken op gang komen. Zo gaan uw zachte broodjes om 06:00 uur de rijskast in, worden de harde broodjes vanaf 09:00 uur gebakken en al het beleg pas gesneden vlak voordat de chauffeur de deur uitgaat. Zo garanderen wij versheid, kwaliteit en smaak.

Waaruit bestaat het assortiment

Gezond en smakelijk zijn de kernwoorden. Gezond door het aanbod van eerlijke broodjes zonder e-nummers en/of broodverbeteraars dat extra smakelijk wordt door de ambachtelijke en bijzondere belegsoorten.

Reint van de Bakkerswerkplaats staat garant voor het zacht assortiment broodjes. Hij mixt, kneed en vormt de broodjes. Reint maakt geen gebruik van toevoegingen waardoor het brood vrij is van verbeteraars. Deze broodjes komen als deegstukjes bij ons binnen en een assortiment gaat iedere ochtend de rijskast in en wordt vers gebakken. Deze broodjes zijn dan ook niet altijd voorradig, wie het eerst komt heeft eerste keus.

Alle broodjes zijn bijzonder in hun soort en zitten vol goede bouwstoffen. Doorslaggevend is dat deze broodjes worden gemaakt met liefde voor ambacht, kwaliteit en smaak. De broden en stokbroden zijn ook gemaakt met zuurdesem en onderscheiden zich door de lange rijsproces die ze mogen doormaken. Dat komt smaak zeker ten goede.

Maison Lenotre uit Frankrijk staat garant voor de pain chocolat, pain raisins en croissant. Maar ook onze appelflappen en saucijzenbroodjes hebben een grote schare trouwe fans. Heeft u een keer iets te vieren of wilt u een high tea organiseren neemt u dan vooral contact op over de mogelijkheden.

Ons beleg komt van de ambachtelijke slagersfamilie Agterberg in de buurt van Amsterdam. Met eigen rokerijen, houtgestookte ovens en zoutbaden alsmede vakmensen brengen zij wekelijks een keur aan lekkere vleeswaren naar onze keuken. En aangezien ze ook een neus hebben voor hele lekkere kazen, brengen ze ook die met zich mee.

Het fruit en de groentes worden lokaal ingekocht bij familiebedrijf de Mooij. smaak en kwaliteit is hun vakgebied. 

Zo ontstaat een compleet assortiment waarin alle kenmerken terug te vinden zijn in ieder broodje dat u bestelt.

De gebakjes: Alle gebakjes zijn vers en deels glutenvrij. Door de omloopsnelheid kunnen wij u een breed assortiment gebakjes aanbieden. Gebakjes o.b.v. cake of schuim. In de smaken walnoot, chocola, aardbeien, tiramisu, witte chocola, vruchten, etc. 

Voor wie is Broodjestijd.nl geschikt?

Onze lunches zijn bij uitstek geschikt voor organisaties zonder eigen catering. Vaak zorgt het zelf meenemen van lunches of inkopen van boodschappen voor veel rompslomp, sleur en kosten. Wij nemen al dit werk uit handen. U en uw collega’s kunnen zelf online hun lunch samenstellen, waarna deze rond het middaguur bezorgd wordt. Bovendien verzorgen we voor andere momenten ook ontbijt, snacks, taarten, vergaderschalen en catering voor evenementen.

Hoe werkt het?

Bestellen is zeer eenvoudig via onze website. Dat gaat als volgt:

 1. U maakt eenmalig een account aan op onze website

 2. U geeft via onze website uw bestelling door (inclusief dieetwensen)

 3. U bevestigt uw bestelling en ontvangt hiervan een e-bevestiging

 4. Wij maken de gewenste broodjes en snacks

 5. Indien nodig vermelden we per broodje de naam voor wie deze bedoeld is

 6. Als u voor 09.30 uur besteld, dan bezorgen we uiterlijk om 14.00 de bestelling

 7. Uw e-factuur wordt in de nacht na levering naar u gemaild.

Hoe geef ik mijn dieetwensen door?

Het komt regelmatig voor dat mensen specifieke wensen hebben vanwege allergieën. Broodjestijd kan hier probleemloos en kosteloos rekening mee houden. We kunnen desgevraagd erop letten dat de lunches vrij zijn van gluten, noten, zout en lactose. Dit werkt als volgt:


Dieetwens

Wanneer doorgeven

Veilige producten

Glutenvrij

dezelfde dag

beenham, runderrookvlees, corned beef, rosbief, roompate, fricandeau, gegrilde kipfilet, houmous, tonijnsalade

Vegan

dezelfde dag

woutkorn, bauern, spelt, pistolet/picolo wit, vloerkadet, meergranenbol zacht, flaguette

Noten

1 dag van tevoren

 

Zout

dezelfde dag

zacht wit broodje, meergranenbroodje, rosbief, fricandeau, runderrookvlees

Lactose

dezelfde dag

witte pistolet, luxe vleeswaren (rosbief, fricandeau en rookvlees), gezond ei, vers geperst sinaasappelsap, saladeshaker

Waarom zou ik voor Broodjestijd.nl kiezen?

De belangrijkste voordelen van Broodjestijd op een rij:

 • U en uw collega’s krijgt een dagverse lunch

 • U betaalt een eerlijke prijs

 • Uw lunch wordt nog dezelfde dag gratis op locatie bezorgd (in de regio Rotterdam en bij bestellingen van 15 euro of meer)

 • We houden rekening met dieetwensen

 • We werken zoveel mogelijk met lokale, biologische producten

 • We minimaliseren onze ecologische voetafdruk via recycling, duurzame producten en energie-efficiënte processen

 • We werken met mensen die elders moeilijk aan werk komen

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Heeft u nog aanvullende vragen of opmerkingen? Is er iets onduidelijk? We horen graag van u!